Serviceeftersyn på Vestsjælland

Hvad er vigtigt for dig ved et serviceeftersyn?

Jeg ved, at det først og fremmest vigtigt for dig som privatkunde, at bilen hurtigst muligt bliver køreklar igen for at få hverdagen til at hænge sammen.

Hvis det desuden også er vigtigt for dig at aflevere bilen til serviceeftersyn på et værksted, hvor du kan have tillid til, at de leverer deres bedste, så skal du aflevere bilen hos Dansk Bilservice ApS i Høng.

Vil du i fremtiden sørge for, at din bil altid er vel-serviceret, slippe for uforudsete udgifter ved service og modtage faste fordele? Så anbefaler jeg at tilmelde dig min serviceaftale.

Jeg arbejder hver eneste dag for både at fastholde samt tiltrække nye kunder fra hele Vestsjælland. Derfor gør jeg mig umage hver gang, jeg har en bil inde til serviceeftersyn eller reparation.

Det betyder, at jeg aldrig går på kompromis med eksempelvis kvaliteten af reservedele eller min kundeservice.

Når jeg får en bil ind på mit værksted i Vestsjælland til reparation eller serviceeftersyn, så har jeg udviklet en fast procedure.

Hos mig kan du altid forvente:

  • At intet arbejde påbegyndes uden dit samtykke
  • At jeg oplyser dig om pris og forventet tid før service eller reparation
  • At alle udskiftede reservedele gemmes – og fremvises gerne ved afhentning af bilen
  • At jeg udelukkende bruger reservedele, som er godkendt til netop din bil
  • At jeg ved serviceeftersyn altid anvender kontrolskemaet, som fabrikken foreskriver din bil
  • At jeg altid sikkerhedskontrollerer din bil – gratis!​

​Jeg servicerer også firmabiler!

Hos Dansk Bilservice ApS kan jeg sammensætte en løsning, der passer til lige præcis din virksomhed – jeg er nemlig også til for jer – og jeg har mange gode fordele, som din virksomhed kan få stor nytte af.​

Mine erhvervskunder kan få en nem og enkel løsning, når firmabilerne skal på værksted.

Hos mig kan du nemlig samle serviceringen af flere firmabiler under én aftale, hvis du eksempelvis har en hel bilpark, og derved opnå fordelagtige rabatter.

Som erfarent autoværksted ved jeg, at eksempelvis driftstop kan have store konsekvenser og i værste fald resultere i mistet omsætning.

Jeg har derfor fuld forståelse for, at fleksibilitet, mobilitet og praktiske løsninger er altafgørende for, at erhvervskunder kan opretholde sine aktiviteter og løse deres opgaver.

Denne praktiske løsning er altså ikke mindst skabt for at hjælpe mine kunder, men er også en hjælp, der gør dem i stand til fortsat at servicere deres kunder.

Hvis du vil sikre at din bilpark altid er velserviceret og bliver vedligeholdt, så anbefaler jeg at du tilmelder din virksomhed min serviceaftale.

Jeg har mange fordele, som din virksomhed med garanti kan drage nytte af.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål omkring service eller reparation af din bil – uanset om du er privat- eller erhvervskunde, så kontakt mig allerede i dag og find ud af, hvordan jeg kan hjælpe dig. Jeg står altid klar til at vejlede dig og deler gerne ud af mine erfaringer.

Priser på serviceeftersyn

Hos Dansk Bilservice kan jeg tilbyde konkurrencedygtige priser på serviceeftersyn af din bil. Udover et grundigt eftersyn af din bil udført af professionelle automekanikere, får du ekstraordinær service i form af, at jeg altid sikkerhedskontrollerer din bil – helt gratis!

Herudover får du selvfølgelig altid kompromisløs kundeservice og faglig vejledning, hvis der eksempelvis er noget, der skal reparares eller udskiftes.

Nedenfor kan du se mine priser på serviceeftersyn:

✔️ Flere års erfaring

✔️ Rådgiver omkring VAG

✔️ Jeg guider dig fra start til slut

✔️ Bliver færdig til tiden

Sådan fungerer mit procesforløb

For at sikre, at ej får leveret den bedste serviceoplevelse for mine kunder, har jeg en struktureret tilgang til ethvert projekt, som består af et 3-trins procesforløb:

Skriv til mig 

Her kan du beskrive din opgave.

Jeg vender tilbage til dig

Jeg ringer eller skriver inden for 24 timer og aftaler et tidspunkt.

Modtagelse af tilbud

Jeg skal altid se opgaven, inden jeg kan give en pris. 

Derefter får du et tilbud på den ønskede opgave.

Fortæl mig om din forespørgsel 

Udfyld kontaktformularen med dine oplysninger og beskriv gerne dit projekt. 

Jeg glæder mig til at modtage din opgave. 

 
 
 
 
Evt. vedhæft billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger mine kunder​

"Superb 1,4TSI med DSG gearkasse"

Superb 1,4TSI med DSG gearkasse, der opførte sig virkelig underligt. Per knækkede koden og fik løst problemet for mig, så jeg nu pludselig er glad for min bil. Tak for professionel hjælp og super service, Per👍🏻

Henrik

"Jeg har lige haft besøg af Per i dag."

Han kom hele vejen fra Sjælland til Herning for at hjælpe mig med en træls gearkasse. Og som anbefalingerne lyder, har det jo gjort en ekstremt god forskel. Per er simpelthen bare eksperten og ved hvad han laver! Tusinde tak for fantastisk service samt hjælp til, at få “en helt anden bil”. Kan stærkt anbefales!!!

Mathias

"Simpelthen uovertruffen service"

Simpelthen uovertruffen service. Per overtog min Audi a1 fra Audi i Fredericia som efter flere omgange ikke kunne lave den. Per fejlsøgede hurtigt og lavede bilen på et døgn og leverede endda bilen tilbage til Fredericia. Rart at ens bil er i hænderne på en som er kompetent og som ved hvad han laver. Kan varmt anbefale dette værksted.

William

Se flere anmeldelser eller kontakt mig i dag

Adresse

Dansk Bilservice ApS

Charlottevej 30G, 4270 Høng

CVR: 27534430

​Læs cookiedeklaration her

Kontakt mig

☎ Telefon: 72 22 02 02

Find vej

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke