DSG gearkasse-reparation og service

Har du en DSG gearkasse og måske endda en 7-trins DQ200? Har du oplevet forringet kørsel og mindsket køreglæde grundet dårligt gearskifte i din bil?

Hos Dansk Bilservice er jeg specialist i alle former for gearkasser. Jeg udfører gearkasse-reparation og -service for både privat og erhverv i hele landet – og jeg står klar året rundt!​

Problemer med DSG gearkasse

Skratter bilen ved gearskift, så er det naturligt at få undersøgt gearkassen, og det samme er tilfældet, hvis bilen for eksempel springer ud af gear.

Er din bil begyndt at støje meget, kan det også være gearkassen, der skal repareres. I det hele taget kan en defekt gearkasse have mange forskellige symptomer.

Så er du ikke sikker på, at din er i topform, så vil jeg anbefale, at den bliver undersøgt.

Oplever du, at:

  • din bil starter i 2. gear og allerede ved ca. 50 km/t skifter til 7. gear?
  • din bil føles “død”, langsom og træg, når der skal køres ud af en rundkørsel, fordi bilen er i forkert gear?
  • der er periodiske ”mikro slip”, for eksempel. i 3. gear, hvor motoren stiger lidt usædvanligt i omdrejninger?

Ovenstående er tydelige tegn på, at det er tid til at få undersøgt gearkassen i din bil.

Venter du for lang tid, kan problemerne påføre din bil skade og potentielt ødelægge koblingen, lejerne og mekatronik i gearkassen.

Hvad er en DSG gearkasse?

En DSG gearkasse er den type gearkasse, der bliver brugt i blandt andet biler fra Audi, Volkswagen, Skoda, Seat og mange andre mærker - og jeg foretager bl.a reparation af den type gearkasser.

Jeg kører i hele Danmark med mit DSG Software

Jeg holder selv til på Sjælland, men jeg kommer flittigt rundt i landet, uanset hvor du bor henne. Jeg er i Jylland minimum to gange om måneden, så ring på: ​72 22 02 02 eller skriv til info@danskbilservice.dk, så booker jeg en tid til dig. I de fleste tilfælde kan jeg lægge mit software i din bil hjemme hos dig selv eller på din arbejdsplads – lettere bliver en gearkasse-reparation ikke!

​Få en gearkasse-reparation med mit DSG Software

Desværre oplever mange bilejere, at deres forhandler ikke kan hjælpe dem med en løsning, når der er problemer med deres DSG gearkasse.

Når så gearkassen skal repareres, er garantien måske udløbet, og den bekostelige gearkasse-reparation bliver for egen regning.

Hos Dansk Bilservice har jeg dog en løsning på problemet! Jeg har gennem flere år testet en nyere software, som er specialudviklet til at løse DSG gearkassernes problemer – Jeg kalder den ”Drivability Software”.

Hvad indeholder mit DSG Software?

Mit specialudviklede “Drivability Software” giver dig glæden af:

  • Optimeret D skifteprogram
  • Optimeret S skifteprogram
  • Bilen starter altid i 1. gear – selvfølgelig
  • Tilpasning af koblingstryk, således at koblingerne holder meget længere
  • Nemt og gnidningsfrit gearskifte – både op og ned i gear
  • Positiv indvirkning på bilens brændstoføkonomi

Jeg hjælper med at finde fejlen!

Oplever du problemer med din bil, muligvis grundet bilens DSG gearkasse? Bestil en tid hos mig, og lad mig hjælpe dig til at få køreglæden tilbage!

Hvad er prisen? Book en tid og se prisen med det samme, jeg kan også hjælpe med chiptuning og andet. Du kan altid kontakte mig på: ​72 22 02 02 eller info@danskbilservice.dk hvis du har spørgsmål.

Autoriseret TVS engineering-forhandler

Jeg er utrolig stolt af at være autoriseret TVS engineering-forhandler i Danmark!

Jeg har gennem de sidste mange år arbejdet benhårdt med at hjælpe de mange kunder, som oplever problemer med deres DSG gearkasse.

Jeg har leveret tusindvis af software og hardware til DSG gearkasser gennem tiderne, og det giver en del erfaring med DSG gearkasserne!

Siden 2005 har TVS engineering været den ledende pioner inden for V.A.G DSG diagnose, reparation og udvikling. Denne utrolige specialisering i gearkasse-optimering er det, der virkelig gør dem unik.

Det har altid været deres fokus at give en unik køreglæde og at optimere performance. Det er TVS engineering og vores mål at øge gearkassens kapacitet til maksimum uden at gå på kompromis med holdbarhed og køreglæde – Drivability.

Derfor er jeg også minimum én gang om året på et intenst træningsophold i Hovedkvarteret i Holland. Det har faktisk betydet, at vi sammen har udviklet et unikt “familiesammenhold”, hvor jeg kender ejerne personligt og ikke mindst ingeniørerne, som udvikler softwaren.

TVS engineering tilbyder de bedste og mest udviklende softwareprodukter i verden. Det er ikke kun den stærkeste og mest kraftfulde på markedet, men også den, som leverer den bedste køreoplevelse, samtidig med at vi kan tilpasse den til den enkelte kunde. Det er unikt.

… og jeg er den eneste i Danmark med denne teknologi!

TVS engineering software er også for tunede

Mit software afhjælper mange af de problemer som Volkswagen, Seat, Skoda, Audi og andre biler har fra fabrikkens side. Det er i høj grad med til at forlænge levetiden. Ikke kun på koblingerne, men også svinghjulet, mekatronik samt lejerne i gearkassen.

Jeg hører desværre nogle virksomheder sige, at en DSG-optimering ikke er nødvendig, heller ikke efter en tuning.

Der forsøges med diverse tricks og manipulation for at holde gearkassens newtonmeter gennem (can) kommunikation inden for fabriksnormen. Alle disse manipulationer vil helt sikkert ødelægge gearkassen. Imens vil kunden opleve hårde gearskifte og nedslidning af koblingerne i et tempo, som man slet ikke forstår. Ud over dette mister man også power i bilen!

TVS engineering er også i høj grad specialister i tuning af “gadebiler” såvel som high performance-biler. TVS engineering kan levere software til stort set alle V.A.G. modeller, og uanset om det er diesel, benzin eller hybrid, så kan vi levere kundetilpasset software og hardware.

Kvalitet og high performance har altid været et mål hos både TVS engineering og Dansk Bilservice.dk, så du kan trygt komme til mig med dine problemer.

Kompetencerne rækker langt, og jeg har mange års erfaring – derfor stiller jeg også høje krav til mig selv.

Har du allerede konstateret fejl på din gearkasse, kan du også trygt lade mig reparere den.

Brug for hjælp til gearservice?

Har du brug for hjælp eller blot spørgsmål vedrørende din gearkasse? Er du i tvivl om der er noget galt? 

Jeg kan ofte afhjælpe mindre problemer og finde frem det problem, der forårsager fejlen. Du er altid velkommen til at kontakte mig.

✔️ Flere års erfaring

✔️ Rådgiver omkring VAG

✔️ Jeg guider dig fra start til slut

✔️ Bliver færdig til tiden

Sådan fungerer mit procesforløb

For at sikre, at ej får leveret den bedste serviceoplevelse for mine kunder, har jeg en struktureret tilgang til ethvert projekt, som består af et 3-trins procesforløb:

Skriv til mig 

Her kan du beskrive din opgave.

Jeg vender tilbage til dig

Jeg ringer eller skriver inden for 24 timer og aftaler et tidspunkt.

Modtagelse af tilbud

Jeg skal altid se opgaven, inden jeg kan give en pris. 

Derefter får du et tilbud på den ønskede opgave.

Fortæl mig om din forespørgsel 

Udfyld kontaktformularen med dine oplysninger og beskriv gerne dit projekt. 

Jeg glæder mig til at modtage din opgave. 

 
 
 
 
Evt. vedhæft billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger mine kunder​

"Superb 1,4TSI med DSG gearkasse"

Superb 1,4TSI med DSG gearkasse, der opførte sig virkelig underligt. Per knækkede koden og fik løst problemet for mig, så jeg nu pludselig er glad for min bil. Tak for professionel hjælp og super service, Per👍🏻

Henrik

"Jeg har lige haft besøg af Per i dag."

Han kom hele vejen fra Sjælland til Herning for at hjælpe mig med en træls gearkasse. Og som anbefalingerne lyder, har det jo gjort en ekstremt god forskel. Per er simpelthen bare eksperten og ved hvad han laver! Tusinde tak for fantastisk service samt hjælp til, at få “en helt anden bil”. Kan stærkt anbefales!!!

Mathias

"Simpelthen uovertruffen service"

Simpelthen uovertruffen service. Per overtog min Audi a1 fra Audi i Fredericia som efter flere omgange ikke kunne lave den. Per fejlsøgede hurtigt og lavede bilen på et døgn og leverede endda bilen tilbage til Fredericia. Rart at ens bil er i hænderne på en som er kompetent og som ved hvad han laver. Kan varmt anbefale dette værksted.

William

Se flere anmeldelser eller kontakt mig i dag

Adresse

Dansk Bilservice ApS

Charlottevej 30G, 4270 Høng

CVR: 27534430

​Læs cookiedeklaration her

Kontakt mig

☎ Telefon: 72 22 02 02

Find vej

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke