Chiptuning af biler

Kunne du tænke dig at få din bil chiptunet? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Dansk Bilservice tilbyder jeg chiptuning af alle typer biler, og jeg varetager opgaver for kunder i hele landet.

Hvad er chiptuning?

Chiptuning er en måde, hvorved man kan opnå en øget motoreffekt ved at modificere bilens standardsoftware. Efter en chiptuning kan du som udgangspunkt forvente at få 10-40 % ekstra hestekræfter i din bil, og du får samtidig en bil med en bedre ydeevne.

Jeg optimerer også gerne din gearkasse i samme omgang

Jeg har udviklet en software, som primært bruges til at reparere DSG gearkasser, men har du en Skoda, Audi, Seat eller Volkswagen, som du godt kunne tænke dig at få chiptunet, så kan det også godt betale sig at få installeret min software til at optimere gearkassen i samme omgang.

Når bilen bliver tunet, vil den som nævnt få ekstra hestekræfter og en bedre ydeevne. Det vil uden tvivl komme til at belaste gearkassen, som ikke er fremstillet til denne ekstra belastning. Er din gearkasse ikke optimeret, så kan det også have den konsekvens, at du mister power i bilen, og det er næppe det, du er ude efter, når du ønsker at chiptune din bil. Er din gearkasse ikke gearet til de ekstra hestekræfter, så kan jeg også foretage en gearkasse reparation inden chiptuningen.

Med mit software kan jeg sikre, at din bil får optimeret sin gearkasse, så den kan klare den ekstra belastning, der kommer i forbindelse med din chiptuning.

Kontakt mig eller book en tid

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du kunne tænke dig at høre mere om mit arbejde i forbindelse med chiptuning eller optimering af din gearkasse, eller hvis du ønsker at booke en tid til at få sat ekstra hestekræfter ind i din bil. Du kan booke tid her på siden eller kontakte mig på 72 22 02 02 eller info@danskbilservice.dk ved spørgsmål.

✔️ Flere års erfaring

✔️ Rådgiver omkring VAG

✔️ Jeg guider dig fra start til slut

✔️ Bliver færdig til tiden

Sådan fungerer mit procesforløb

For at sikre, at ej får leveret den bedste serviceoplevelse for mine kunder, har jeg en struktureret tilgang til ethvert projekt, som består af et 3-trins procesforløb:

Skriv til mig 

Her kan du beskrive din opgave.

Jeg vender tilbage til dig

Jeg ringer eller skriver inden for 24 timer og aftaler et tidspunkt.

Modtagelse af tilbud

Jeg skal altid se opgaven, inden jeg kan give en pris. 

Derefter får du et tilbud på den ønskede opgave.

Fortæl mig om din forespørgsel 

Udfyld kontaktformularen med dine oplysninger og beskriv gerne dit projekt. 

Jeg glæder mig til at modtage din opgave. 

 
 
 
 
Evt. vedhæft billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger mine kunder​

"Superb 1,4TSI med DSG gearkasse"

Superb 1,4TSI med DSG gearkasse, der opførte sig virkelig underligt. Per knækkede koden og fik løst problemet for mig, så jeg nu pludselig er glad for min bil. Tak for professionel hjælp og super service, Per👍🏻

Henrik

"Jeg har lige haft besøg af Per i dag."

Han kom hele vejen fra Sjælland til Herning for at hjælpe mig med en træls gearkasse. Og som anbefalingerne lyder, har det jo gjort en ekstremt god forskel. Per er simpelthen bare eksperten og ved hvad han laver! Tusinde tak for fantastisk service samt hjælp til, at få “en helt anden bil”. Kan stærkt anbefales!!!

Mathias

"Simpelthen uovertruffen service"

Simpelthen uovertruffen service. Per overtog min Audi a1 fra Audi i Fredericia som efter flere omgange ikke kunne lave den. Per fejlsøgede hurtigt og lavede bilen på et døgn og leverede endda bilen tilbage til Fredericia. Rart at ens bil er i hænderne på en som er kompetent og som ved hvad han laver. Kan varmt anbefale dette værksted.

William

Se flere anmeldelser eller kontakt mig i dag

Adresse

Dansk Bilservice ApS

Charlottevej 30G, 4270 Høng

CVR: 27534430

​Læs cookiedeklaration her

Kontakt mig

☎ Telefon: 72 22 02 02

Find vej

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke