Serviceeftersyn på Vestsjælland

Hvad er vigtigt for dig ved et serviceeftersyn?

Vi ved, at det først og fremmest vigtigt for dig som privatkunde, at bilen hurtigst muligt bliver køreklar igen for at få hverdagen til at hænge sammen.

Hvis det desuden også er vigtigt for dig at aflevere bilen til serviceeftersyn på et værksted, hvor du kan have tillid til, at de leverer deres bedste, så skal du aflevere bilen hos Dansk Bilservice ApS i Høng.

Vil du i fremtiden sørge for, at din bil altid er vel-serviceret, slippe for uforudsete udgifter ved service og modtage faste fordele?

Så anbefaler vi at tilmelde dig vores serviceaftale.

Vi arbejder hver eneste dag for både at fastholde samt tiltrække nye kunder fra hele Vestsjælland. Derfor gør os umage hver gang, vi har en bil inde til serviceeftersyn eller reparation.

Det betyder, at vi aldrig går på kompromis med eksempelvis kvaliteten af reservedele eller vores kundeservice.

Book tid her

Når vi får en bil ind på vores værksted i Vestsjælland til reparation eller serviceeftersyn, så har vi udviklet en fast procedure.

Hos os kan du altid forvente:

  • At intet arbejde påbegyndes uden dit samtykke
  • At vi oplyser dig om pris og forventet tid før service eller reparation
  • At alle udskiftede reservedele gemmes – og fremvises gerne ved afhentning af bilen
  • At vi udelukkende bruger reservedele, som er godkendt til netop din bil
  • At vi ved serviceeftersyn altid anvender kontrolskemaet, som fabrikken foreskriver din bil
  • At vi altid sikkerhedskontrollerer din bil – gratis!

Vi servicerer også firmabiler!

Hos Dansk Bilservice ApS kan vi sammensætte en løsning, der passer til lige præcis din virksomhed – vi er nemlig også til for jer – og vi har mange gode fordele, som din virksomhed kan få stor nytte af.

Vi tilbyder nemlig alle erhvervskunder en erhvervservice med fleksible og praktiske løsninger.

Vores erhvervskunder kan få en nem og enkel løsning, når firmabilerne skal på værksted.

Hos os kan du nemlig samle serviceringen af flere firmabiler under én aftale, hvis du eksempelvis har en hel bilpark, og derved opnå fordelagtige rabatter.

Som erfarent autoværksted ved vi, at eksempelvis driftstop kan have store konsekvenser og i værste fald resultere i mistet omsætning.

Vi har derfor fuld forståelse for, at fleksibilitet, mobilitet og praktiske løsninger er altafgørende for, at erhvervskunder kan opretholde sine aktiviteter og løse deres opgaver.

Denne praktiske løsning er altså ikke mindst skabt for at hjælpe vores kunder, men er også en hjælp, der gør dem i stand til fortsat at servicere deres kunder.

Hvis du vil sikre at din bilpark altid er velserviceret og bliver vedligeholdt, så anbefaler vi at du tilmelder din virksomhed vores serviceaftale.

Vi har mange fordele, som din virksomhed med garanti kan drage nytte af.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål omkring service eller reparation af din bil – uanset om du er privat- eller erhvervskunde, så kontakt os allerede i dag og find ud af, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi står altid klar til at vejlede dig og deler gerne ud af vores erfaringer.

Kontakt os

Priser på serviceeftersyn

Hos Dansk Bilservice kan vi tilbyde konkurrencedygtige priser på serviceeftersyn af din bil. Udover et grundigt eftersyn af din bil udført af professionelle automekanikere, får du ekstraordinær service i form af, at vi altid sikkerhedskontrollerer din bil – helt gratis! 

Herudover får du selvfølgelig altid kompromisløs kundeservice og faglig vejledning, hvis der eksempelvis er noget, der skal reparares eller udskiftes.

Nedenfor kan du se vores priser på serviceeftersyn:

Professionel bilservice på lille bil
Professionel bilservice på mellem bil
Professionel bilservice på stor bil