Dygtige mekanikere på autoværkstedet i farum
Gearservice2018-10-07T00:50:44+00:00

Gearservice og reparation af DSG gearkasser

Problemer med din DSG Gearkasse?

Har du en DSG gearkasse, måske endda en 7-trins? Har du oplevet forringet kørsel og kørselsglæde grundet dårligt gearskifte i din bil? Dansk Bilservice er specialister i alle former for gearkasser. Vi udfører gearservice og reparation for både privat og erhverv – og vi står klar året rundt! Vi kan håndtere gearkasser fra AUDI, VW, SKODA, SEAT og alle andre modeller.

Hvilke tegn tyder på problemer med min DSG gearkasse?

Skratter bilen ved gearskift, så er det selvfølgelig naturligt at få undersøgt gearkassen, og det samme er tilfældet hvis bilen f.eks. springer ud af gear. Er din bil begyndt at støje meget, kan det også være gearkassen, der skal repareres. I det hele taget kan en defekt gearkasse have mange forskellige symptomer – så er du ikke sikker på at din er i topform, så vil vi anbefale at den bliver undersøgt.

Oplever du at:

  • din bil starter i 2. gear og allerede ved ca. 50 km/t skifter til 7.gear?
  • din bil føles “død”, langsom og træg, når der skal køres ud af en rundkørsel, fordi bilen er i forkert gear?
  • der er periodiske ”mikro slip” f.eks. i 3. gear, hvor motoren stiger lidt usædvanligt i omdrejninger?

Ovenstående er tydelige tegn på, at det er tid til at få undersøgt gearkassen i din bil. Venter du for lang tid, kan problemerne påføre din bil skade og potentielt ødelægge koblingen, lejerene og mechatronic i gearkassen.

Vores DSG software løser problemet

Desværre oplever mange bilejere, at deres forhandler ikke kan hjælpe dem med en løsning. Når så gearkassen skal repareres er garantien måske udløbet og den bekostelige reparation bliver for egen regning.

Hos Dansk Bilservice har vi dog en løsning på problemet! Vi har gennem flere år testet en ny software, som er specialudviklet til at løse DSG gearkassernes problemer – vi kalder den ”Drivability Software”.

Hvad indeholder vores DSG Software?
Vores specialudviklede “Drivability Software” giver dig glæden af:
1. Optimeret D skifteprogram
2. Optimeret S skifteprogram
3. Bilen starter altid i 1. gear – selvfølgelig
4. Tilpasning af koblingstryk således, at koblingerne holder meget længere
5. Nem og gnidningsfri gearskifte – både op og ned i gear
6. Positiv indvirkning på bilens brændstof økonomi

Vi hjælper med at finde fejlen!
Oplever du problemer med din bil, muligvis grundet bilens DSG gearkasse? Bestil en tid her på siden, og lad os hjælpe dig til at få køreglæden tilbage!

Book tid her

Service på DSG & CVT gearkasser

Vores gearservice omfatter reparation af både manuelle gearkasser og automatgear. I al beskedenhed må vi sige, at vi kan noget specielt med gearkasser og biler. Vi har i Dansk Bilservice ApS overtaget en del af inventaret fra Gearhuset i Hillerød. Deriblandt en Megatronic-Ventilhustester, så vi kan udlæse DSG og CVT og med sikkerhed konstatere, om det er ventilhuset der fejler, eller om det er bilen.

… og vi er de eneste i Danmark med denne teknologi!

Vores teknologi og maskiner gør ikke arbejdet alene. Dansk Bilservice har ansat Danny Christiansen, den tidligere ejer af Gearhuset. Efter mange års erfaring har han høj ekspertise i alle former for gearservice og reparation af gearkasser i alt fra personbiler til store lastvogne.

Lad vores ekspertise komme dig til gode

Kompetencerne rækker langt, og derfor stiller vi vores også krav til os selv. Vi bestræber os i at være det absolut mest kompetente autoværksted i Nordsjælland, hvor kunden kan forvente den bedste kvalitet og det højeste serviceniveau.

… vi ikke bare skifter olien, vi skyller også slanger og gearkasse inden påfyldning!

 

Med vores ekspertise kan du trygt henvende dig til Dansk Bilservice, uanset om der blot skal foretages almindelig service på din gearkasse, eller hvis du ønsker vi skal foretage fejlfinding. Har du allerede konstateret fejl på din gearkasse, kan du også trygt lade os reparere den. Du låner selvfølgelig en bil af os, indtil vi er færdige med dit køretøj.

Kontakt os allerede i dag!

Har du spørgsmål vedrørende din gearkasse? Eller er du i tvivl om der er noget galt? Ring til os på tlf.: 25 94 50 00. Vi kan ofte afhjælpe mindre problemer telefonisk, og finde frem det problem der forårsager fejlen.

Du kan også kontakte os via vores kontaktformular, eller book en tid her på siden. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Book tid her