Chiptuning af biler

Kunne du tænke dig at få din bil chiptunet? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Dansk Bilservice tilbyder vi chiptuning af alle typer biler, og vi varetager opgaver for kunder i hele landet.

Hvad er chiptuning?

Chiptuning er en måde, hvorved man kan opnå en øget motoreffekt ved at modificere bilens standardsoftware. Efter en chiptuning kan du som udgangspunkt forvente at få 10-40 % ekstra hestekræfter i din bil, og du får samtidig en bil med en bedre ydeevne.

Vi optimerer også gerne din gearkasse i samme omgang

Vi har udviklet en software, som primært bruges til at reparere DSG gearkasser, men har du en Skoda, Audi, Seat eller Volkswagen, som du godt kunne tænke dig at få chiptunet, så kan det også godt betale sig at få installeret vores software til at optimere gearkassen i samme omgang.

Når bilen bliver tunet, vil den som nævnt få ekstra hestekræfter og en bedre ydeevne. Det vil uden tvivl komme til at belaste gearkassen, som ikke er fremstillet til denne ekstra belastning. Er din gearkasse ikke optimeret, så kan det også have den konsekvens, at du mister power i bilen, og det er næppe det, du er ude efter, når du ønsker at tune din bil.

Med vores software kan vi sikre, at din bil får optimeret sin gearkasse, så den kan klare den ekstra belastning, der kommer i forbindelse med din chiptuning.

Kontakt os eller book en tid

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores arbejde i forbindelse med chiptuning eller optimering af din gearkasse, eller hvis du ønsker at booke en tid til at få sat ekstra hestekræfter ind i din bil.

Kontakt os