Dygtige mekanikere på autoværkstedet i farum

Få skiftet til vinterdæk hos Dansk Bilservice i Farum

FDM & Vejdirektoratet anbefaler at skifte til vinterdæk

Hvordan kan det være at alle anbefaler dækskifte til vinterdæk? Jo, det er faktisk ret simpelt – det drejer sig om sikkerhed – både din og dine medtrafikanters.

Nu er efteråret og vinteren på vej – derfor er det ved at være på tide at skifte til vinterdæk.

Når vejtemperaturen begynder at blive -7 grader, typisk i oktober og november, kan det ikke mindst være en fordel at køre med vinterdæk, men også en nødvendighed.

Det øger sikkerheden markant at køre med vinterdæk når temperaturen falder.

Du får et bedre vejgreb med vinterdæk og bremselængden forkortes markant når man kører på glatte veje. Herved mindskes risikoen for ubehagelige udskridninger og farlige situationer.

Book tid her

Benytter du dig af helårsdæk?

Nogen vælger at køre med helårsdæk både sommer og vinter. Det vil vi fraråde, da du med helårsdæk altid kører rundt på vejene med den næstbedste løsning.

Helårsdæk er hverken optimale til det ene eller andet formål, og man hviler derfor i en falsk tryghed, da de jo ikke er hundrede procent beregnet til terrænet.

Hvis du derimod skifter til vinterdæk, er du sikret et dæk, der er sikkert og holdbart.

Professionel dækservice

Vi hjælper dig med både vejledning, dækskifte og opbevaring af dine dæk.

Det er vigtigt at vælge den rigtige type af dæk. Hvis du vælger de rette dæk højner du bilens førelighed, hvilket øger din og andres sikkerhed i trafikken.

Vi har stort fokus på levere dig den bedst mulige service. Derfor rådgiver vi i, hvilke dæk du bør vælge for at sikre sikkerheden og for at mindske din bils brændstofforbrug.

Herudover vejleder vi selvfølgelig så du sikres, at der tages højde for dækkenes hastighedsindeks, således at din bils tophastighed passer til dækkets type.

På denne måde opnår du den optimale slidstyrke og højeste sikkerhed.

Vi sørger for både montering, afbalancering m.m. og opbevarer også gerne dine gamle dæk til næste sæson – trygt og sikkert – hvis der er behov for dette.

Her sikrer vi, at dine dæk opbevares under de rette forhold ift. temperatur m.m. Dette vil være med til at forlænge dine dæks levetid.

Hvis du vil være på forkant og altid have en vel-serviceret bil, kan du tage et kig på vores serviceaftaler.

Har du brug for vejledning?

Hvis du vil vide mere omkring skift til vinterdæk, eller har du spørgsmål så kontakt os gerne. Vi står altid klar til at rådgive dig og kan eventuelt give dig et godt tilbud, hvor vi skifter dæk og samtidig sørger for service af bilen.