Dygtige mekanikere på autoværkstedet i farum

Det Mobile Værksted – når du ønsker ekstraordinær service

Vi vender kaos og konflikter til positive oplevelser

Barnet skriger – din datter på seks år har spildt kakao ned ad sin kjole, som hun vel at mærke fik på for 5 minutter siden. Nå ja, og så er din bil lige brudt sammen. En typisk mandag morgen.

Din kone er allerede styrtet ud af døren til sit meget vigtige møde, og du er alene med begge børn (den ene mere hysterisk end den anden), og du bliver nødt til at aflyse dit kundemøde.

Dette rammer desværre helt almindelige mennesker som Hr. og Fru. Jensen

Men hos Dansk Bilservice ApS har vi løsningen på problemer som dette.

Med vores nye service har du mulighed for både at aflevere dine børn til tiden og tage til kundemøde.

Vi tilbyder ganske enkelt at hente din bil på adressen, opsamle din nøgle det aftalte sted, køre til værkstedet med din bil, og fikse den.

Lånebil til rådighed – ganske gratis

For at gøre det hele lidt nemmere for dig, stiller vi en lånebil til rådighed Bekymrer du dig om, hvordan din bil mon kommer tilbage til adressen igen? Bare rolig – vi leverer også gerne din bil retur igen.

Betalingen er heller intet problem – vi tager imod både Dankort og Mobilepay direkte på stedet.

Så hvis du nogensinde støder på dette problem, så book en tid!

Book tid her

Har du brug for hjælp?

Har du spørgsmål angående Det Mobile Værksted? eller måske er du bare nysgerring omkring hvad vi ellers kan tilbyde dig? Lige meget hvad er du mere end velkommen til at kontakte os for at høre nærmere – vi tager gerne en snak med dig!

Er din firmabil brudt sammen?

Hos Dansk Bilservice skiller vi os ud fra andre værksteder ved at levere samme høje service til både private– og erhverv.

Det betyder, at vi ligeledes kører ud hvis din firmabil pludselig bryder sammen.

Med Det Mobile Værksted er krisen hurtigt ovre

Her afhenter vi firmabilen, kører den til værksted, reparerer den og i mellemtiden stiller vi en lånebil til rådighed, helt gratis.

Som det sidste leverer vi din bil på det aftalte sted igen.

Da vi ved hvor vigtigt det er, at din virksomhed kan servicere jeres kunder, kan vi udover denne smarte service tilbyde vores erhvervskunder særlige fordele i form af enten en serviceaftale eller en service- og reparationsaftale til erhverv.

Har du flere firmabiler, kan vi tilbyde en udvidet aftale omkring service, hvor vi sørger for, at dine biler altid er velservicerede og funktionsdygtige.

Vores erhvervsservice er specielt udviklet til vores erhvervskunder, så de kan opnå særlige fordele.