Dygtige mekanikere på autoværkstedet i farum
Det mobile værksted2018-10-07T00:50:43+00:00

Ønsker du ekstraordinær service?

Hos Dansk Bilservice udfører vi ikke kun serviceeftersyn og reparationer på din bil. Vi ønsker at tage det ekstra skridt, der er kendetegnende for at du får den ekstraordinære service. Vi skiller os ud fra andre værksteder ved at levere samme høje service til både privatkunder– og erhvervskunderne.

Vi ønsker at være gennemsigtige i vores priser! Derfor kommer du aldrig til at betale ekstra for en service, medmindre vi aftaler det. Vi anvender kun reservedele som er godkendt til din bil, skyller dine slanger og giver dig gearservice i top form. Du kan altid være sikker på, at din bil er i de bedste hænder.

Book tid her

Vi vender kaos og konflikter til det positive

Ungen skriger, din datter på seks år har spildt kakao ned ad sin kjole, som hun vel at mærke fik på for 5 minutter siden.. og nåh ja, så er din bil brudt sammen. En typisk mandag morgen!
Din kone er allerede styrtet ud af døren til sit meget vigtige møde, og du er alene med begge børn (.. den ene mere hysterisk end den anden), og et kundemøde du bliver nød til at aflyse!

Ja dette rammer desværre helt almindelige mennesker som Hr. og Fru. Jensen!

Men når du alligevel forsøger at danne dig et overblik over dagens nyheder og scroller igennem forskellige Facebook opdateringer, bør du måske hoppe ind forbi Dansk Bilservice.dk. Vi har nemlig løsningen på dine problemer!
Med vores nye service har du mulighed for både at aflevere dine børn til tiden, og besøge din kunde. Vi tilbyder ganske enkelt at hente din bil på adressen, opsamle din nøgle det aftalte sted, køre til værkstedet med din bil, og fikse den. Samtidig stiller vi en lånebil til rådighed ganske gratis!
Bekymrer du dig om hvordan din bil mon kommer tilbage til adressen igen? Bare rolig! Vi leverer også gerne din bil retur igen. Betaling er heller intet problem – vi modtager både Dankort og Mobilepay direkte på stedet.

Så hvis du nogensinde støder på dette problem, så book en tid lige her!

Så skal du ikke længere bruge tid, kræfter og stresse over hvornår du skal nå forbi vores værksted i Farum.