Dygtige mekanikere på autoværkstedet i farum
Erhvervsservice2018-10-07T00:50:44+00:00

Bedste erhvervsservice i Nordsjælland

Forlæng levetiden på dine varevogne

Er du selvstændig med egen bilpark, så kender du alt til udgifterne ved udskiftning og reparation af bilerne. Du har måske også opdaget konsekvensen ved ikke at vedligeholde bilerne. Den manglende indtjening fordi man ikke kan servicere sine kunder optimalt, vil man selvfølgelig gerne undgå, og derfor har Dansk Bilservice udviklet en fordelagtig erhvervsservice. Vi tilbyder alle håndværkere i Nordsjælland og Storkøbenhavn en udvidet aftale omkring service og vedligeholdelse af vognparken.

Har du en eller flere firmabiler, kan du indgå en aftale med os om konstant at holde dine vogne “fit for fight”.

En aftale kan f.eks. være, at vi 2 gange årligt:

  • Afhenter dine biler på din firmaadresse
  • Låner dig en reservebil, mens din egen er til Service
  • Udfører service efter behov og efter fabrikantens forskrifter
  • Skifter oliefiltre, olie, bremsevæske o.lign
  • Udelukkende benytter reservedele, som er godkendt til netop din bil
  • Anvender det kontrolskema som fabrikken foreskriver for netop din bil
  • Sikkerhedskontrollerer din bil
  • Sørger for dine biler bliver synet når fristen nærmer sig
  • Leverer bilen tilbage til din firmaadresse

Vi gør det nemt for dig

Én ting er, at vi sørger for, at dine vogne konstant er “fit for fight” – vi gør det samtidig utroligt nemt for dig. På dagen hvor din vogn skal til service hos Dansk Bilservice, kommer vi ud til jeres adresse. Vi medbringer en tom varevogn, som du låner, mens din egen er til service. Efter service kører vi igen ud til dig med din servicerede og eventuelt nysynede varevogn – og vi tager så vores egen med retur – nemmere kan det vist ikke være. Vi henter selvfølgelig også din vogn hjemme hos dine medarbejdere, hvis det er nemmest for dig!

Som en ekstra service til vores erhvervskunder har vi implementeret et nyt IT system. Når vi har jeres biler inde til service eller reparation, indtaster vi data. Efter ganske få besøg har vi indsamlet en mængde data, der gør os i stand til at danne os et overblik over, hvor meget bilerne kører og hvornår, samt hvor hurtigt bilerne slides. På den måde kan vi servicere jeres bilpark optimalt under hensyntagen til, hvornår I oplever størst travlhed. Løsningen med at give jer besked når bilerne har brug for service, vil kunne spare jer for udgifter til kommende reparationer.

Tilbud og kontakt!

Ønsker du en firmaaftale med Dansk Bilservice, så ring til os på 25 94 50 00. Vi kan så tage en snak om, hvilken serviceaftale dit firma har brug for. Du er også velkommen til at skrive til os via kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Book tid her